Σέρρες: Αστυνομικός-οπαδός του ΑΡΗ σε κρίσιμη κατάσταση, από επεισόδιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στις Σέρρες με έναν σοβαρά τραυματία

Σε κρίσιμη κατάσταση σοβαρά τραυματίας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου διεκομίσθη 33χρονος οπαδός του ΑΡΗ, ενώ με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις- εκτός κινδύνου- νοσηλεύεται φίλος του, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες (07/03-04.00), το επεισόδιο προκλήθηκε όταν οι δύο οπαδοί του ΑΡΗ υπό την επήρεια μέθης, κινήθηκαν έξω από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα για τον «δικέφαλο» του Βορρά.
Παρά το περασμένο της ώρας, στο σύνδεσμο υπήρχαν τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τους οπαδούς του ΑΡΗ.
Όπως διαπιστώθηκε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, για τον πολυτραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο 33χρονος Μ.Ε, αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα της Αθήνας και βρισκόταν στις Σέρρες εκτός υπηρεσίας. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Σερρών συνέλαβαν τέσσερα άτομα εκ των οποίων οι τρεις φέρεται να έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους στη συμπλοκή και αναμένεται (09/03) να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport