Σέριφος: Κατήγγειλε το βιασμό της από δύο Ασιάτες- “Έριξαν κάτι στο ποτό μου και άρχισα να χάνομαι”

Καταγγελία βιασμού 23χρονης σε ερημική παραλία του νησιού τις νυχτερινές ώρες, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της Σερίφου, με τους δράστες να έχουν καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας

Η έξοδος σε beach bar στην περιοχή Λιβάδη της Σερίφου, για 23χρονη, μετατράπηκε σε εφιάλτης για την ίδια.  Η 23χρονη προχώρησε σε καταγγελία σε λογαρισμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και παραθέτει λεπτομέρειες για όσα υπέστη μεταξύ 04:00- 04:30πμ. ξημερώματα Δευτέρας (25/07).

«Ήμουν έξω (24-25/07) για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (σσ αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιώ ένα ποτό. Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός», καταγγέλλει η 23χρονη, με την τοξικολογική εξέταση να αναμένεται να προσδιορίσει την κατάσταση της νεαρής γυναίκας καθώς ληφθεί δείγματα για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως έχει καταγραφεί και σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της επιχείρησης, δύο άτομα ασιατικής καταγωγής, διακρίνονται να προσεγγίζουν την νεαρή κοπέλα, η οποία διακρίνεται να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Στη συνέχεια την παρέσυραν στην κοσμική κατά την ημέρα παραλία Αυλόμωνας, ωστόσο τις νυχτερινές ώρες είναι απομονωμένη.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 23χρονη, οι δύο αλλοδαποί αφού την βίασαν και την εγκατέλειψαν στην παραλία σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση.

Ένα από τα πρόσωπα που ενημέρωσε η 23χρονη είναι ο σύντροφος της, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα, για να βρεθεί κοντά της και να βοηθήσει στις έρευνες. Ο ίδιος έλαβε αντίγραφο του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης το οποίο έχει στη διάθεσή της και η αστυνομία.

Οι Αστυνομικοί σύμφωνα με την περιγραφή της 23χρονης και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αναζητούν δύο άνδρες με ασιατικά χαρακτηριστικά, ο ένας ηλικίας περίπου 30ετών, μετρίου αναστήματος εύσωμος με μούσι ενώ ο δεύτερος μετρίου αναστήματος λεπτός αξύριστος.

Οι δύο αλλοδαποί με τα ασιατικά χαρακτηριστικά, αναγνωρίστηκαν από θαμώνες και εργαζόμενους της επιχείρησης, ωστόσο δεν έχει προκύψει να διαμένουν μόνιμα στο νησί.  Οι έρευνες των Αρχών εκτείνονται και εκτός νησιού, καθώς είναι πιθανόν οι δύο δράστες να έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί.