Σεπόλια: Τυφλά πυρά από διερχόμενα οχήματα μεταξύ Ρομά στην Αγίου Μελετίου- Τραυματίες Αστυνομικοί σε καταδίωξη

Ένοπλο επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Σεπόλια με τραυματία και καταδίωξη στα οχήματα διαφυγής των δραστών

UpDate:
– Διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά σε βεντέτα τα τελευταία χρόνια για τον έλεγχο του εμπορίου ηρωίνης, αποδίδεται το ένοπλο επεισόδιο στην Αγίου Μελετίου. Μέλη των δύο οικογενειών είχαν και κατά το παρελθόν ένοπλα επεισόδια μεταξύ τους, στο Κορωπί (08/05) και πριν από ένα χρόνο (30/08 2019) στην ίδια περιοχή.
– Συνταξιούχος Αστυνομικός ο τραυματίας από την αδέσποτη βολίδα στο ένοπλο στην Αγίου Μελετίου. Διερχόμενος το σημείο κατά την ανταλλαγή πυρών ο συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος έχει υπηρετήσει στη Σήμανση ως φωτογράφος, τραυματίστηκε στο πόδι, με το τραύμα να έχει αντιμετωπισθεί χωρίς να εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός”, όπου παραμένει σε νοσηλεία.
– Σε έξι προσαγωγές Ρομά – εκ των οποίων δύο συλλήψεις- για το ένοπλο επεισόδιο της Αγίου Μελετίου. Από αστυνομικές πηγές του @NantiaReport οι εμπλεκόμενοι στη ένοπλη συμπλοκή είναι Ρομά.

Ένοπλο επεισόδιο με πυροβολισμούς (19/10-12.45) στην περιοχή των Σεπολίων . Οι δράστες Ρομά, επιβαίνοντες σε τρία οχήματα, διερχόμενα από την Αγίου Μελετίου στη συμβολή με την Κωνσταντινουπόλεως, αντάλλασσαν μεταξύ τους πυρά και αποχώρησαν αναπτύσσοντας ταχύτητα από το σημείο.
Μαρτυρίες στο NantiaReport.gr αποδίδουν την ένοπλη συμπλοκή μεταξύ Ρομά .
Κατά το ένοπλο επεισόδιο, τραυματίσθηκε από βολίδα όπλου στο πόδι άνδρας η παρουσία του οποίου εξετάζεται -αρχικά είχε γίνει αναφορά σε διερχόμενο πολίτη- και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε σε αναζητήσεις για τους δράστες στο ένοπλο, στα Πατήσια ακινητοποιήθηκαν δύο από τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα και προήχθησαν πέντε Ρομά .
Ενώ ήταν σε εξέλιξη οι αναζητήσεις, δύο ζεύγη Αστυνομικών στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Λαμία επί της Λ.Κηφισού, τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝ . Από αδέξιο χειρισμό οδηγός σε αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας – από την αριστερή στη μεσαία – αιφνιδιάστηκε από την κίνηση των Αστυνομικών μηχανών και παρέσυρε τα ζεύγη της ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα, με τους Αστυνομικούς κατά την πτώση τους να τραυματισθούν . Από υγειονομικές αναφορές ένας Αστυνομικός έχει υποστεί κάταγμα κνήμης ενώ ο συνάδελφός του έχει υποστεί βαρύτατο τραυματισμό στα δάχτυλα του άνω άκρου.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ οι αναζητήσεις για το τρίτο εμπλεκόμενο όχημα συνεχίζονται .