Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκε ο Αλβανός δράστης – Είχε συλληφθεί για διάρρηξη μετά τη δολοφονία του 85άχρονου

Είχε εισβάλει στο σπίτι του 85άχρονου στα Σεπόλια, με σκοπό τη ληστεία. Τον ξυλοκόπησε άγρια με αποτέλεσμα να καταλήξει από ισχαιμικό επεισόδιο στο Νοσοκομείο.

Εγκλειστος σήμερα στις Φυλακές, ο 39άχρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε ως δράστης άγριου ξυλοδαρμού του 85άχρονου άνδρα (26/04) μέσα στο σπίτι του στα Σεπόλια, όπως διακριβώθηκε κατά την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο σπίτι του ηλικιωμένου με σκοπό τη ληστεία. Ο υπέργηρος άνδρας τον ανιλήφθηκε, και επιχείρησε να καλέσει σε βοήθεια. Ο Αλβανός τον ξυλοκόπησε άγρια με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγο αργότερα από ισχαιμικό επεισόδιο στο Νοσοκομείο οπου τον είχαν μεταφέρει γείτονες.

Οπως διακριβώθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα, ο Αλβανός, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από την επίθεση σε βάρος του 85άχρονου, από Αστυνομικούς για απόπειρα διάρρηξης οικίας στην περιοχή της Νικαιας. Σε βάρος του ταυτοποιημένου δράστη, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ληστειών. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται επίσης Αλβανός συνεργός του.