Σεπόλια: Παρουσιάστηκαν στην Ασφάλεια καθώς αναγνώρισαν την επικοινωνία τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα

Στην Ασφάλεια παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και δήλωσαν τη διάθεσή τους στις Αρχές δύο “επαφές” της διαδικτυακής εφαρμογής μέσα από την οποία έκλεινε τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης ο μαστρωπός βιαστής της

Με την έρευνα των Αρχών σε εξέλιξη, το βράδυ της Παρασκευής (14/10) παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων της Ασφάλειας, δυο άνδρες, οι οποίοι δήλωσαν την πρόσθεσή τους, ώστε να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Πρόκειται για δύο ανέργους, 35χρονο με καταγωγή από το Καζακστάν και ο έτερος ηλικίας 36 ετών και είναι από την Αθήνα.

Τα δυο άτομα, δήλωσαν “επαφές” της διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος έκλεινε τα ραντεβού για τη 12χρονη. Φέρονται να αναγνώρισαν σε φωτογραφία τη 12χρονη, δήλωσαν ότι είχαν συνομιλήσει με το προφίλ της διαδικτυακής πλατφόρμας στο οποίο εμφανίζεται η ανήλικη η οποία δήλωνε την ηλικία της ως 17χρονη. Όπως φέρονται να έχουν υποστηρίξει στις καταθέσεις τους, δεν είχαν ραντεβού με τη 12χρονη όταν έλαβαν γνώση της ηλικίας της.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάζεται το προφίλ να χειριζόταν ο προφυλακισμένος μαστρωπός βιαστής Ηλίας Μίχος και να είχε αναπτύξει αποκλειστική επικοινωνία .

Αστυνομική πηγή αναφέρει στο Nantiareport.gr ότι οι δυο εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και αποχώρησαν .