Σεπόλια: Έλαβε προθεσμία απολογίας ο 36χρονος και παραμένει υπό κράτηση

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί έλαβε ο 36χρονος συλληφθείς κατηγορούμενος για το βιασμού της 12χρονης

Με αίτημα του συνηγόρου του, ο 36χρονος Διοικητικός Υπάλληλος του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, Νίκος Κ., ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/10) για το βιασμό της 12χρονης, δυνάμει εντάλματος στα στοιχεία του, έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (15/10) για να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Τη Δευτέρα (17/10), έχουν επίσης λάβει προθεσμία για να απολογηθούν η 37χρονη μητέρα της ανήλικης και ο 33χρονος Αλέξανδρος Λ. που έχει επίσης συλληφθεί δυνάμει εντάλματος (14/10) για το βιασμό της 12χρονης.

Από την έρευνα ο 36χρονος Νίκος Κ. ταυτοποιήθηκε ότι συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και προέκυψε ότι συναντήθηκε σε ραντεβού βιασμού με την ανήλικη στην περιοχή των Σεπολίων. Τα κινητά του τηλέφωνα καθώς και ο υπολογιστής του, έχουν κατασχεθεί και θα εξετασθούν στη ΔΕΕ.

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο 36χρονος ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης τίθεται σε διαθεσιμότητα από το Νοσοκομείο Μεταξά όπου εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο, και κινούνται άμεσα οι διαδικασίες για την απόλυση του.