Σεπόλια: Διάταξη Δημοσιοποίησης στα στοιχεία των τριών προφυλακισμένβν για το βιασμό της 12χρονης

Με Διάταξη Δημοσιοποίησης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, και φωτογραφίες των τριών συλληφθέντων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για το βιασμό της 12χρονης

Πρόκειται για τους

ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής, ο οποίος συνελήφθη στο Παγκράτι κατηγορούμενος για ραντεβού βιασμού που είχε με την 12χρονη στα Σεπόλια.

ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα, οποίος συνελήφθη (15/10) κατηγορούμενος για ραντεβού βιασμού που είχε με την 12χρονη στα Σεπόλια.

ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά οποίος συνελήφθη (15/10) κατηγορούμενος για ραντεβού βιασμού που είχε με την 12χρονη στα Σεπόλια.

Σε βάρος των Ευθύμιου ΚΛΩΘΑΚΗ και Ανααστάσιο ΛΑΑΡΙΔΗ ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του Νίκου ΚΟΝΤΑΡΗ ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.