Σεπόλια: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο Ηλίας Μίχος

Με ανάρτηση σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο Ηλίας Μίχος

Με την υπογραφή “Πυρήνες Άμεσης Δράσης” αντίκλητοι “τιμωροί” ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση την Κυριακή (23/10-03.00 τα ξημερώματα στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο Ηλίας Μίχος . Οι δράστες πυροδότησαν αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή αποτελούμενη από γκαζάκια και από την έκρηξη, προκλήθηκαν μικρής έκτασης φθορές στην είσοδο του κτιρίου.

«Ως Πυρήνες Άμεσης Δράσης αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην οικία που κατέχουν εξ ημισείας ο παιδοβιαστής, μαστρωπός (..) Ξημερώματα 23/10, τοποθετήσαμε εμπρηστικό/εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος στην είσοδό της πολυκατοικίας, στην περιοχή της Αττικής», παραθέτουν σε ένα μακροσκελές κείμενο σε ιδιολογικοπολιτικό και αχταρμά ποινικών υποθέσεων της επικαιρότητας, σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο 53χρονος υπόδικος Ηλίας Μίχος, έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια, και βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Γρεβενών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη και κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά.