Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε για τη μητέρα της 12χρονης, ο συνήγορός της

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης της μητέρας της 12χρονης, κατέθεσε ο συνήγορός της

Αίτημα για αποφυλάκιση της 37χρονης η οποία κρατείται με απόφαση προσωρινής κράτησης στις Φυλακές Κορυδαλλού, κατέθεσε ο συνήγορός της . Με την προσφυγή ζητείται η αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της καθώς είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν μπορούν να την κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή .

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr, η 12χρονη αναμένεται για μια τέταρτη κατάθεση στην ΥποΔιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων παρουσία ψυχολόγου, προκειμένου να αναγνωρίσει άτομα βάσει φωτογραφιών που θα της υποδειχθούν στα όσα νέα στοιχεία έχουν προκύψει και η ίδια έχει καταθέσει. Πρόκειται για άτομα που έχουν αυτοβούλως παρουσιαστεί κι έχουν δηλώσει ότι είχαν διαδικτυακή επικοινωνία μέσω προφίλ στη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ενώ έχουν προκύψει για τρείς, συνάντηση βιασμού με τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Εξετάζεται για κάποιους από όσους περιλαμβάνονται στη δικογραφία ότι θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης με αναφορά σε  τρία ως επτά άτομα. Ενδέχεται η 12χρονη να κληθεί ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτρια ώστε να συνομιλήσουν με την ανήλικη για την υπόθεση .