ΣΕΠΕ: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος διαχωρίζει τη θέση του, από τη δήλωση κατά δήλωσή της προέδρου των Εκδιδομένων, για παρουσία του 53χρονου και της ανήλικης σε “σπίτι” που διατηρεί

Απάντηση στις καταγγελίες της αυτοαποκαλούμενης προέδρου των εκδιδόμενων γυναικών, Ντίνα Καρατζιώτη έδωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Δε βάζουμε στα “σπίτια” μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα» σημειώνει η Έλλη Κανελλοπούλου.

«Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», τόνισε η πρόεδρος του ΣΕΠΕ.

Αφορμή της δήλωσης- καταγγελίας του ΣΕΠΕ η παρουσία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, το μεσημέρι (12/10) στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η οποία δήλωσε την πρόθεσή της να καταθέσει βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη σε “σπίτι” που διατηρεί. Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήταν το πρώτο ανήλικο κορίτσι που συνόδευε στο χώρο ο 53χρονος Ηλία Μίχος .

Σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στο “σπίτι” που η ίδια λειτουργεί, απάντησε ότι «συνέβαινε ενώ απουσίαζε».

Σε δήλωσή της, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, ανέφερε ότι την Πέμπτη (13/10) η 12χρονη κλήθηκε και θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην Ασφάλεια, ενώ εκτίμησε ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά θύματα εκμετάλλευσης. Χαρακτήρισε “βάσιμη” τη μαρτυρία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, ενώ φέρεται να έδειξε στιγμιότυπα από το “σπίτι” που διατηρεί και φέρεται η 12χρονη να αναγνώρισε το χώρο ως ένα από τα σημεία που ο 53χρονος της κανόνιζε τα ραντεβού βιασμού.