Σεμινάριο πυροβόλων όπλων – σκοποβολής στα Φάρσαλα

Τo 1o Σεμινάριο Πυροβόλων όπλων και εισαγωγής στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής διεξήχθη στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017. Την ευθύνη της οργάνωσης είχαν από κοινού ο ΣΕΑΝ Λάρισας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Φαρσάλων.

 

Skopovoli-seminario

 

Ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Φαρσάλων κ. Βασίλης Λεβέντης με την πολύχρονη εμπειρία του στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής ( έχει λάβει μέρος σε περίπου 500 αγώνες) παρουσίασε στους Έφεδρους Αξιωματικούς τα αγωνίσματα και τους κανόνες τους, καθώς και τα όπλα, πιστόλια, λειόκανα και ραβδωτά τυφέκια και την ασφαλή χρήση αυτών. Εν συνεχεία , οι εκπαιδευτές του Συλλόγου χώρισαν το γκρουπ σε ομάδες των πέντε ατόμων για την πρακτική άσκηση.

 

Skopovoli-sem

Skopovoli-mathima

 

Ο ενθουσιασμός μεγάλος, η αδρεναλίνη στα ύψη , οι εκπαιδευτές όμως σοβαροί και συγκεντρωμένοι, σωστοί «κέρβεροι», φρόντισαν να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας ώστε όλοι με το πέρας του μαθήματος να γυρίσουμε στα σπίτια μας ασφαλείς.

 

Skopovoli-Farsala-1

Στο τέλος του σχολείου, οι έφεδροι Αξιωματικοί αφού πήραμε τις βεβαιώσεις συμμετοχής , δώσαμε ραντεβού για το επόμενο που ελπίζουμε να είναι σύντομα !!


Skopovoli-pirovolo

Skopovoli-Ekpaideutes

Το σεμινάριο παρακολούθησαν κατόπιν προσκλήσεως, σκοπευτές μέλη της ΛΕΦΕΔ Λάρισας και της ΛΕΦΕΔ Μαγνησίας.