Σε σοκ Αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών- Με απόφαση της Υγειονομικής Υπηρεσίας, είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο από τον Αστυνόμο

Συνάδελφοι του 32άχρονου Αστυνόμου στην Τροχαία Αθηνών σε κατάσταση σοκ επιχειρούν να εξακριβωσουν τις ακριβείς συνθήκες, βαρύτατου τραυματισμού του, από το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του, το οποίο είχε παραλάβει νωρίτερα.

image

Ο νεαρός Αστυνόμος ο οποίος υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου- σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές- με απόφαση της Υγειονομικής επιτροπής της ΕΛ.ΑΣ. είχε κληθεί και παραδώσει τον υπηρεσιακό οπλισμό του.
Οι Αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών, που είχαν υπηρεσία άκουσαν λιγο πριν τις 19.00 (11/05) τον πυροβολισμό και άμεσα κινήθηκαν στο γραφείο Αξιωματικών όπου εντόπισαν το νεαρό συνάδελφό τους, πεσμένο στο δάπεδο.
Όπως σημειώνουν Αστυνομικοί της Υπηρεσίας, μετακινήθηκε από το γραφείο του στο γραφείο του Αρχιφύλακα στον 3ο όροφο του κτηρίου της Δεληγιαννη. Ακολούθησε μια συντομη συζήτηση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπλου με τον Αστυνόμο να ζητάει από τον Αρχιφύλακα να το επεξεργαστεί.
Στη συνέχεια κινήθηκε σε παρακειμενο γραφείο των Αξιωματικών και ακούστηκε ο πυροβολισμός.
Οι συνθήκες και τα κινητά δεν έχουν εξακριβωθεί ενώ οι Αστυνομικοί της Υπηρεσίας τελούν σε κατάσταση σοκ και αναμένουν ενημέρωση για την πορεία της υγείας του συναδελφου τους από τους γιατρούς του 401ΣΝ.
Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 32άχρονος,  φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.