Σε “κρίση ” .. οι Αντιστράτηγοι της ΕΛΑΣ

Αποστρατείες  της ..”τελευταίας στιγμής ” κλήσεις και επαφές στο.. “παρά  ένα” και τοποθετήσεις στο οργανόγραμμα του 2014 (!) για της ηγεσία της ΕΛΑΣ

image

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, της τελευταίας στιγμής -διατηρούμε επιφύλαξη μεχρι να επιβεβαιωθούν /διαψευστούν, με δεδομένο τις “ανατροπες” της τελευταιας στιγμής  (κυριολεκτικά)- ενημερώθηκε να μεταβεί στο Μέγαρο της Κατεχάκη τόσο ο Αντιστράτηγος Σοφιος, ενώ και ο ομοβαθμος του Αντιστράτηγος Κατριαδάκης κλήθηκε και μετέβη στο Αρχηγείο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι κρίσεις στο βαθμό των Αντιστρατήγων αλλάζει τη συνολική εικόνα στην ηγεσία του Σωματος, καθώς ενεργοποιείται και η “ορφανή ” -μέχρι σήμερα – θέση του 6ου Αντιστρατήγου.
Προβάδισμα για θέση στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ κατέχει τόσο ο Άρης Ανδρικόπουλος από τη ΓΑΔΠ Πελοποννήσου, ενώ και η (μεχρι πρότινος πρώτη γυναίκα) Υποστράτηγος Ρούλα Τσιριγωτη, προηγείται στο βαθμό του Αντιστρατήγου.
Στους Υποστρατηγους η επετηρίδα θα ανέβει στο 14 ενώ στους  Ταξίαρχος αναμένονται οι προαγωγές  και αποστρατείες να ξεπεράσουν το 25 της επετηρίδας ενώ κρίσεις στους Αστυνομικούς Διευθυντές, αναμένεται να πλησιάσει στο 90 (+), της επετηρίδας.