Σε επιτροπή της Βουλής: “Οι αστυνομικοί των βουλευτών κάνουν σπατάλη και κακό στο Περιβάλλον”

Οι μηχανές των υπηρεσιακών οχημάτων στο “ρελαντί”, για τη λειτουργία του κλιματιστικού/ καλοριφέρ,  στο γκαράζ της Βουλής “επέκρινε” με καταγγελία σε επιτροπή της Βουλής ο… οικολόγος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τους ορκωτούς ελεγκτές, ο…. οικολόγος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, ανέφερε, «Κάθε φορά που έρχομαι και αφήνω το αυτοκίνητό μου στο γκαράζ της Βουλής, κάποιοι και τον χειμώνα και το καλοκαίρι, οδηγοί αστυνομικοί των βουλευτών, έχουν τα αυτοκίνητά τους ανοιχτά. Το μεν καλοκαίρι δροσίζονται, τον χειμώνα ζεσταίνονται και μερικές ενδιάμεσες εποχές φορτίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Εγώ, ως εκπρόσωπος της Οικολογίας, αναγκάζομαι πολλές φορές και κάνω συστάσεις στους αστυνομικούς» ανέφερε ο Γ. Δημαράς και πρόσθεσε: «Γίνεται μεγάλο κακό. Αναγκάζομαι, λοιπόν, να κάνω συστάσεις στους οδηγούς αστυνομικούς και να τους λέω ότι δεν είναι σωστό, πρώτον, γιατί το γκαράζ γεμίζει καυσαέρια και, δεύτερον, γιατί σπαταλάμε καύσιμα και επιβαρύνουμε την οικονομία της χώρας και το περιβάλλον».

Ο … οικολόγος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους βουλευτές να συστήσουν στους Αστυνομικούς συνοδού τους, σε χρέη οδηγού, να μην ακολουθούν .. το «κακό παράδειγμα».
«Έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές καταγγελία, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι οργανωμένος στους Οικολόγους Πράσινους», υποστήριξε την άποψη και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας.
..