Σε εξέλιξη Aστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται έχουν κατασχεθεί ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, κοκαΐνης, πιστόλια ενω η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην οδό Αντωνιάδου στην Αθήνα, απέναντι από το Οικονομικό Πανεπιστημίο της Αθήνας, με στόχο την πάταξη του εμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη Αστυνομική επιχείρηση.

Οργανωμένη ομάδα νεαρών εντός της ΑΣΟΕΕ κινήθηκε κατά των Αστυνομικών δυνάμεων, απέρριψαν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Δυνάμεις της ΟΠΚΕ που είχαν αναπτυχθεί σε διασφάλιση της ολοκλήρωσης της επιχείρησης καθώς οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές με τα άτομα να εξετάζονται, επίσης έχουν κατασχεθεί ναρκωτικά, δύο πιστόλια, μεταξύ άλλων ευρημάτων. Ο χώρος στον οποίο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση αποτελούσε καβαντζα για τους διακινητές των ναρκωτικών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε σχολιο του στην προσωπική του σελίδα στο δημοσιοποίησε το βίντεο της επιχείρησης της ΕΛΑΣ σχολιάζοντας: «ΑΣΟΕΕ: Επιτέλους τέλος!”

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται άτομα σχετικά με τις έρευνες, ενώ με την ολοκλήρωση της επιχείρησης θα ακολουθήσουν επίσημε ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ (12/10).