Σε αστικές πυρκαγιές σε διαμερίσματα στην Κυψέλη και την Νέα Ιωνία, επιχείρησε η Πυροσβεστική

Σε δύο αστικά συμβάντα πυρκαγιάς σε διαμερίσματα στην Κυψέλη και τη Νέα Ιωνία, επιχείρησε η Πυροσβεστική, με τους τρεις ενοίκους να έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για παροχή ιατρικής φροντίδας

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκαν δύο γυναίκες, ένοικοι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, στη συμβολή των οδών Φραγκίστας και Δροσοπούλου, στην Κυψέλη, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Μ.Δευτέρας (00.30-27/04) εκδηλώθηκε φωτιά .

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχείρησαν 15 Πυροσβέστες, με έξι οχήματα, ενώ οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, καθώς αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.

Σχεδόν μια ώρα νωρίτερα (26/04-23:40), η Πυροσβεστική κλήθηκε για κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Θυατείρων στη Νέα Ιωνία. Η φωτιά είχε έναρξη από το σαλόνι του διαμερίσματος, με τον 69χρονο ένοικο να απομακρύνεται προ αφίξεως της Πυροσβεστικής. Στο σημείο μετέβη και επιχείρησαν στην κατάσβεση επτά Πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ο ένοικος του διαμερίσματος, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα.