Σε ασφυξία αποδίδεται ο θάνατος της 59άχρονης

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση με το θάνατος της 59άχρονης να αποδίδεται σε “ασφυξία, λόγω απόφραξης των αεροφόρων οδών”.

received_947782841959002.jpeg

Ο θάνατος της 59άχρονης επήλθε από ασφυξία, με απόφραξη των αεροφόρων οδών, καθώς εκτιμάται οι δράστες έκλεισαν το στόμα της γυναίκας είτε με τα χέρια είτε με ένα μαξιλάρι για να μην φωνάξει, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και τη ζωη της. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε το σχετικό πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Η γυναίκα πριν από τρία χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πνεύμονα, ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε χειρουργηθεί στη χολή, με την φαρμακευτική αγωγή να έχει εξασθενήσει τον οργανισμό της.
Ήταν ο συνταξιούχος Αστυνομικός, σύζυγός της, ο οποίος την εντόπισε νεκρή, ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι. Το θύμα, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δεν έφερε εμφανή τραύματα, δεν ήταν δεμένη ή φιμωμένη.
Οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν περίπου 300 ευρώ, κοσμήματα και διέφυγαν.
Όπως καταθέτει αυτήκοος μάρτυρας, άκουσε κραυγή βοήθειας της 59άχρονης όταν έφθασε στην πόρτα του διαμερισματός της,
Τα προανακριτικά ευρήματα προσδιορίζουν Γεωργιανούς δράστες.
Οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησε τους χώρους για γενετικό υλικο και αποτυπωμάτων των δραστών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport