Σε απολογία στην Ανακρίτρια μετά την συμπληρωματική Ποινική Δίωξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε η υπόδικος Ρούλα Πισπιρίγκου, πρόκειται να μεταχθεί ενώπιων της 18ης Ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για συμπληρωματική Ποινική Δίωξη που της έχει ασκηθεί

Το πρωί στις Δευτέρας (25/07-08.20) νωρίτερα από οτι έχει προγραμματισθεί (σσ ήταν για τις 11.00πμ) με πρόθεση να αποφύγουν τη δημοσιογραφική κάλυψη Αστυνομικοί της ΔΙΜΕΔΑ με την παρουσία Αξιωματικού μετήγαγαν την υπόδικο Ρούλα Πισπιρίγκου στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί ασκηθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας .
Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στα Δικαστηρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μετά τη νέα Ποινική Δίωξη που της ασκήθηκε για απόπειρα δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, κατά την πρώτη εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και πριν υποστεί την εγκεφαλική παράλυση. Η υπόδικος είχε μεταχθεί την περασμένη Τετάρτη (20/07) στο γραφείο της 18ης Ανακρίτριας από τις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται προσωρινά και είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία ώστε να λάβει γνώση της δικογραφίας και να προετοιμαστεί.

Η νέα Ποινική Δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, ο οποίος μελετώντας το περιεχόμενο των καταθέσεων και τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, έκρινε πως το επεισόδιο που οδήγησε σε τετραπληγία την 9χρονη, ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας και δεν οφειλόταν σε παθολογικά αιτία.

Ενώ αναμένεται οι δύο Εισαγγελείς Πατρών, Αντώνης Ελευθεριανός και Απόστολος Ανδρέου να έχουν ολοκληρώσει την ανάκριση στην έρευνα για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας. Στο ενδεχόμενο που προκύψουν επιβαρυντικές ευθύνες σε βάρος της 33χρονης, με τα όσα έχουν καταθέσει γιατροί και νοσηλευτές των δύο κοριτσιών, οι δύο Διακστικοί θα αποφανθούν και για τη μετέπειτα ποινική της μεταχείριση.