Σε απολογία ο Αιγύπτιος με κακουργηματική δίωξη για την βία κατά της Βουλγάρας συντρόφου του- Σε εξέλιξη η απολογία του

Ποινική Δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας στον Αιγύπτιο για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε λάβει

Στο γραφείο του Ανακριτή απολογείται (05/01) για δύο κακουργήματα μετά τη συμπληρωματική Ποινική Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αρπαγή καθώς και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων, ο 34χρονος Αιγύπτιος,  ο οποίος επί πέντε ώρες είχε θέσει υπό κράτηση και κακοποιούσε με άσκηση βίας την 31χρονη Βουλγάρα σύντροφό του στον Άγιο Παντελεήμονα, απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου ενώ μετέδιδε την κακοποίησή της σε ζωντανή μετάδοση σε λογαριασμό που διατηρούσε η γυναίκα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα αδικήματα, με τα οποία βρίσκεται ποινικά αντιμέτωπος, φέρνουν τον 34χρονο Αιγύπτιο αντιμέτωπο με προφυλάκιση.
Στην κατάθεση (04/01) στον Ανακριτή της 31χρονης Βουλγάρας, περιέγραψε όσα προηγήθηκαν από την εισβολή του 34χρονου Αιγύπτιου συντρόφου της στο διαμέρισμά της μέχρι την απελευθέρωσή της από αστυνομικούς, εκφράζοντας την ανησυχία της πως “εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να τη σκοτώσει”.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της», δήλωσε κατά την έξοδό της από το Ανακριτικό γραφείο (04/01) η 31χρονη Βουλγάρα.