“Σε αυτούς τους συναδέλφους που περάσανε γιορτές μακριά από τις οικογένειες και του χρόνου σπίτια τους. Καλό κουράγιο παιδιά”

Σε μια προσωπική και υπηρεσιακή ανασκόπηση για τις χρονιές που φύγαν και τη νέα που έρχεται, ευχή για την επόμενη χρονιά, σε όσους βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, να γιορτάσουν μαζί.

“Το 2017 πέρασε κ δόξα τον Θεό απόλαυσα όλες τις μέρες του δίπλα στη γυναίκα μου κ το παιδί μου. Πολλές φορές γκρινιάζουμε που δεν έχουμε αρκετά χρήματα αλλά στη ζωή το πιο σημαντικό μετά την υγεία, είναι να είσαι δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους, όλα τα άλλα έπονται.
Το 2016 η Πατρίδα είχε ανάγκη τις υπηρεσίες μου κ εγώ τα παραπάνω χρήματα κ στερηθηκα την οικογένεια μου, φέτος την δική μου θέση την έχουν πάρει άλλοι συνάδελφοι, θέλω να ευχηθώ ειδικά σε αυτούς τους συναδέλφους που περάσανε γιορτές μακριά από τις οικογένειες τους χρόνια πολλά, καλή χρονιά κ του χρόνου σπίτια τους μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους. Καλό κουράγιο παιδιά”, κάνει προσωπική και υπηρεσιακή ανασκόπηση ο Νίκος Μπαλούρδος μελος της ΠΟΣΥΦΥ