Σχιστό: Τη σκότωσε γιατί.. του λέρωσε τα σεντόνια και παραδόθηκε

Εντοπίσθηκε το πτώμα 41άχρονης, στη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού. Συνελήφθη άνδρας ο οποίος διανέμει σε τροχόσπιτο για τη δολοφονία.

Παραδόθηκε ως δραστης δολοφονίας της 41άχρονης άστεγης και ομολόγησε στους Αστυνομικούς ο 53άχρονος ο οποιος διαμένει σε τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη Σχιστού το έγκλημα που διέπραξε. Ο άνδρας, εξετάζεται ως άτομα με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ωστόσο υπέδειξε και ομολόγησε το έγκλημα.

Οι δύο τους ζούσαν με φαγητό και προμήθειες από τα συσσίτια για αστέγους, ενώ την τελευταία εβδομάδα είχαν συνάψει σχέση και διέμεναν στο τροχόσπιτο του 53άχρονου στα σημείο συγκέντρωσης αστέγων στο Σχιστό .

Όπως ισχυρίζεται, έπεισε τη 41άχρονη άστεγη να διανείμουν το βράδυ του Σαββάτου (12/05) στο τροχόσπιτό και αφού συνευρέθηκαν ερωτικά -υποστήριξε στους Αστυνομικούς – βγήκε εκτός εαυτού, γιατί… “του λέρωσε τα καθαρά σεντόνια”.

Ο δράστης, χτύπησε τη γυναίκα και νεκρή εναπόθεσε  το πτώμα της στο σημείο οπου εντοπίσθηκε και την κάλυψε με κλαδιά.

Ωστόσο για τους Αστυνομικούς εξετάζεται ο ισχυρισμός του, εκτιμάται οτι ενδεχομένως να θέλησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τη 41άχρονη και εκεινη να αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με τα χέρια, μέχρι θανάτου.

Την δολοφονία της 41άχρονης, ομολόγησε σε άλλον άστεγο ο οποίος κι ενημέρωσε την Αστυνομία.

Πλήρωμα της Ασφάλειας εντόπισε το δράστη στο τροχόσπιτο και να μονολογεί ασυναρτησίες ενώ υπέδειξε ο ίδιος το σημείο που είχε εναποθέσει το πτώμα της γυναίκας.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Πειραιά και με την ποινική σε βάρος του δικογραφία  παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.