Σαντορίνη: Τουρίστας αναβάτης γουρούνας, πάτησε γκάζι αντί για φρένο και συγκρούστηκε με όχημα

Τροχαίο με τραυματισμούς των οδηγών και υλικές ζημιές σε σύγκρουση “γουρούνας” με τουρίστα αναβάτη σε διερχόμενο όχημα

Ο Βασίλης Κασιμάτης,  είναι ενας από τούς τραυματίες στο τροχαίο, οδηγός του οχήματος στο οποίο προσέκρουσε η “γουρούν” με αναβάτη τουρίστα.

Όπως περιγράφει,  «Τράκαρα!!! Άσχημα!! Δόξα τω Θεό είμαι ζωντανός. Αυτό όμως με τις γουρούνες στην Σαντορίνη δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Σήμερα το πρωί έπεσε πάνω στο Bmw μου γουρούνα, που αντί να πατήσει φρένο ο τουρίστας, πάτησε κατά λαθος γκάζι. Η δικογραφία είναι πεντακάθαρα εις βάρος του.
Αποτέλεσμα, εγώ με σπασμένο το πόδι μου σε 5 σημεία με συντριπτικά κατάγματα, χέρια χτυπημένα και ο ένας συνεπιβάτης μου με βγαλμένο ώμο.
Ο τουρίστας με τη γουρούνα … βαρια χτυπημένος με πολλαπλά κατάγματα.
Τα οχήματα… κατεστραμμένα.
Και ρωτώ… ποιος μ@λ@κ@σ εξακολουθεί να επιτρέπει στην Ελλάδα την ενοικίαση γουρούνας χωρίς το ανάλογο δίπλωμα; Ποιος σκοτώνει το κοσμο καθημερινά; Αυτός ο «φονιάς» γνωρίζει άραγε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου ως δημοσιογραφος, 8 στα 10 τροχαία με τραυματισμό στα τουριστικά νησιά, αφορούν γουρούνες;
Το λοιπόν. Από αύριο η πρώτη πράξη μου είναι άμεση σύσταση ΜΚΟ ειδικού σκοπού με διοικητικό συμβούλιο που θα απαρτίζεται από άτομα με επιστημονικές ιδιώτες και γνώσεις, με στόχο τη κατάργηση της γουρούνας και την εναρμόνιση της χώρας μας με τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, όπου εκει τις γουρούνες τις βλέπουν μόνο σε φωτογραφίες ή όταν πανε για κάμπινγκ σε κανα βουνό.
Η αποθεραπεία μου προβλέπεται να διαρκέσει πάνω από 2 με 3 μήνες.
Οσο ομως βρίσκομαι κλινήρης και με φοβερούς πόνους, θα εργάζομαι από το laptop μου και τα τηλέφωνα προκειμένου να πετύχω το στόχο.
Πρώτο μου τηλεφώνημα, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γιαννης Κεφαλογιαννης».