Σαμοθράκη: Ο Μιχαηλίδης αποφάσισε να σιτιστεί και οι “αλληλέγγυοι” σε διακοπές επιτέθηκαν με μολώτοφ σε όχημα του Λιμενικού

Αντιεξουσιαστές και “αλληλέγγυοι” σε διακοπές στη Σαμοθράκη, παρά την απόφαση του τρομοκράτη να σιτιστεί προχώρησαν σε συγκέντρωση και επιτέθηκαν με μολώτοφ σε περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος

Το “Ελευθεριακό Φεστιβάλ” στη Σαμοθράκη στο οποίο συμμετέχουν άτομα τους αντιεξουσιαστικού χώρου και αλληλέγγυοι, αναβλήθηκε. Ωστόσο στο νησι απο τις προηγούμενες ημέρες ειχαν αφιχθεί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και “αλληλέγγυοι” και αποφάσισαν αιφνιδιαστικά να πραγματοποιήσουν στην Καμαριώτισσα (29/07-17.00) πορεία συμπαράστασης στον κατάδικο τρομοκράτη Γιάννη Μιχαηλίδη, αν και στην Αθήνα ανάλογη κινητοποίηση είχε απαγορευτεί.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία διέσχισαν το κατά τα άλλα φιλήσυχο χωριό, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» και κατέληξαν στο πάρκο έναντι του Λιμενικού Σταθμού Σαμοθρακης.

Με μολώτοφ οι ταραξίες προκάλεσαν ζημιές σε οχήμα του Λιμενικού Σταθμού χωρις ωστόσο να ακολουθήσουν συλλήψεις. Ενώ κλήθηκε από την Αλεξανδρούπολη ομάδα της ΟΠΚΕ καθώς στο νησί από την συγκέντρωση των “αλληλέγγυων” επικρατεί ένταση.