Σάμος: Συνελήφθη ο προπονητής έπειτα απο την καταγγελία της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας για βιασμό της σε ηλικία 11 ετών

Συνελήφθη ο προπονητής τον οποίο κατήγγειλε η 20άχρονη σήμερα πρώην αθλήτρια της ιστιοπλοΐας μετά τις καταγγελίες για βιασμό της σε ηλικία 11 ετών

Ο πρώην προπονητής συνελήφθη μετά το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο Ανακριτής Αθηνών για αδικήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος ανήλικης το χρονικό διάστημα 2010-2013, μετά τις καταγγελίες για βιασμο της 20χρονης σήμερα γυναίκας, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας σε ηλικία 11ετων.

Πρόκειται για τον 38άχρονο Τριαντάφυλλο Αποστόλου, με μόνιμη διαμονή τα τελευταία χρόνια στη Σάμο. Ο ίδιος εργάστηκε από το 2015 σε δύο Ναυταθλητικά Σωματεία του νησιού, το Ναυτικό Όμιλο Σάμου για κάποιους μήνες και στο Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβασίου για δύο χρόνια.

Η σύλληψη του πρώην προπονητή πραγματοποιήθηκε στη Σάμο, το πρωί της Κυριακής (24/01) και αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Νίκος Στεφανάτος, τις προηγούμενες ημέρες, συνάντησε την 20χρονη αθλήτρια μετά τις καταγγελίες της για το βιασμό καθως και τους γονείς της, από τους οποίους έλαβε καταθέσεις.

Ωστόσο ο 38χρονος έχει δηλώσει ότι δεν αποδέχεται τον όρο βιασμός, καθώς υποστηρίζει ότι είχε σχέση με την 11χρονη και θέλει να την παντρευτεί αποδεχόμενος τη σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, την οποία υποστηρίζει οτι, δεν θεωρεί λάθος, ισχυριζόμενος ότι σκόπευε να κάνει μαζί της οικογένεια.