Σ.Λαζαρίδη: “Ένας ήρωας ήταν και θα είναι στο μυαλό και στις καρδιές σας, αυτό να θυμάστε για τη ζωή..”

Ο θάνατος του ήρωα Ειδικού Φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη, προκάλεσε θλίψη στο Πανελλήνιο. “Αυτός που τον πήρε κοντά Του, ήθελε να τον κανει άγγελο δε βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να το κάνει”.. αναφέρει στο μήνυμά της η αδελφή του, Στάθη, Σόνια Λαζαρίδου.
Η νεκρόσιμος ακολουθία, για τον 35άχρονο ήρωα Ειδικό Φρουρό, Στάθη Λαζαρίδη, θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κοζάνη.

wpid-fb_img_1441578769952.jpg

“Ένας ήρωας ήταν και θα είναι στο μυαλό και στις καρδιές σας αυτό να θυμάστε για τη ζωή, εσείς που είχατε την τύχη να τον γνωρίζετε ξέρετε τι άνθρωπος ήταν ο Στάθης, φιλότιμος για όλο τον κόσμο για όλους τους φίλους και γνωστούς του, δεν είχε ποτέ εχθρούς δε μαλώσει πότε με κανέναν.. Αυτό είναι αδικία.. Αυτός που τον πήρε όμως κοντά Του, ήθελε να τον κανει άγγελο δε βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να το κάνει..

wpid-photogrid_1441625772770.jpgΣας ευχαριστώ γιαα τη συμπαράστασή σας, και για το ενδιαφέρον που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Αύριο το απόγευμα (07/09-16.00) στο Τσοτύλι για όσους θέλουν να είναι κοντά του για τελευταία φορά”….. γράφει η Σόνια Λαζαρίδη, η αδελφή του 35άχρονου ήρωα Ειδικού Φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport