Ρουβίκωνας: “Ομάδες περιφρούρησης λαϊκών κινητοποιήσεων” θα «κόψουν όποιο χέρι απλωθεί στον αγωνιζόμενο λαό»

Το ιδρυτικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, δημόσια απειλεί, για “τάγματα εφόδου ” ως “ομάδες περιφρούρησης λαϊκών κινητοποιήσεων”

Με “χάρτα” σε ανάρτηση του το στέλεχος του Ρουβίκωνα,  προαναγγέλει “τάγμα εφόδου” ως “Ομάδες Περιφρούρησης Λαϊκών Κινητοποιήσεων”, οι οποίες θα «κόψουν όποιο χέρι απλωθεί στον αγωνιζόμενο λαό».

Ως νεόκοπος “αντάρτης” το στέλεχος του Ρουβίκωνα αναφέρει, «Θα παρθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την δημιουργία ενός ΜΕΤΩΠΟΥ ΒΑΣΗΣ που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις που θα στήσουν ανάχωμα στις εγκληματικές πολιτικές της (εκάστοτε) κυβέρνησης».

“Συνιδρυτές” της πρωτοβουλίας του, το στέλεχος του Ρουβίκωνα, αναθέτει σε «αυτούς και αυτές που έχουν “φάει τον δρόμο με το κουτάλι” έως αυτούς και αυτές που μέχρι χτές δεν έχουν πάει ούτε σε μια διαδήλωση.
Ένα μέτωπο βάσης ενα μέτωπο λαϊκό με θέσεις πρόταγμα και σχέδιο. Με απαντήσεις για όλα τα επίδικα που αφορούν την κοινωνική βάση» αναφέρει.

Το στέλεχος του Ρουβίκωνα ως νοσταλγός του ανταρτοπολεμου, ανασύρει τη μαύρη περίοδο του εμφυλίου, όταν δρούσαν “Ομάδες Προστασίας Λαϊκού Αγώνα” (ΟΠΛΑ) (ένοπλη οργάνωση, του Ε.Λ.Α.Σ) κι ευθύνονται για εκατοντάδες δολοφονίες, μεταξύ των οποίων χωροφυλάκων, και στρατιωτικών.