Ρόδος: Συνεύρεση χωρίς συναίνεση καταγγέλλει η Αγγλίδα τουρίστρια

Εξετάσθηκε από ιατροδικαστή η 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια ενώ κατέθεσε και στους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση της καταγγελίας της, για βιασμό από το μοντέλο και πρώην παίκτη του Big Brother, Στηβ Μιλάτο στην Ρόδο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 21χρονης Αγγλίδας, το απόγευμα της Δευτέρας (23/05) μαζί με φίλη της, βγήκαν στη Λίνδο για να διασκεδάσουν με αφορμή τα γενέθλια της. Πέρασαν από αρκετά μαγαζιά και λίγο μετά τα μεσάνυχτα (24/05) βρέθηκαν σε γνωστό κλαμπ της περιοχής, όπου τις προσέγγισε ο 30χρονος τον οποίο αναφέρει ως “άγνωστο σε εκείνην άνδρα”, και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά ενώ τις προσκαλούσε να τον ακολουθήσουν σε άλλο κλαμπ . Η 21χρονη Αγγλίδα στην κατάθεση της, αναφέρει ότι προσπαθούσε να πείσει και την φίλη της να ακολουθήσει, όμως καθώς βρίσκεται σε σχέση τους άφησε να συνεχίσουν την νυχτερινή τους διασκέδαση.

Η 21χρονη Αγγλίδα ισχυρίζεται ότι ενώ βγήκαν από το μαγαζί, «με φίλησε χωρίς την θέληση μου, ενώ ήμουν πολύ μεθυσμένη» και συνέχισε, «μετά έβαλε με βία τα δάχτυλα του μέσα στα γεννητικά μου όργανα. Εκεί φοβήθηκα και αφέθηκα στις ορέξεις του». Ενώ ισχυρίζεται ότι ο 30χρονος πρώην παίκτης του Big Brother, κατέβασε το παντελόνι του και προχώρησε σε στοματικό έρωτα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο 30χρονος την εξανάγκασε σε συνεύρεση χωρίς προφύλαξη, η πράξη η οποία διήρκεσε περίπου 15 με 20 δευτερόλεπτα ενώ του ζήτησε να σταματήσει και να φύγει γιατί είχε τρομάξει, ωστόσο συνέχισε να την πιέζει. «Στη συνέχεια επειδή με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα, βάζοντας μεγάλη πίεση, προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω αλλά όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος, να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα πανικόβλητη να πάω στη παρέα μου».

Η 21χρονη επίσης παραθέτει στην κατάθεσή της ότι ζήτησε από άγνωστο κόσμο στη Λίνδο να την βοηθήσει, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έδωσε την συναίνεσή της για σεξουαλική πράξη.

Μέσω του συνηγόρου του δικηγόρου Ρόδου Στέλιου Αλεξανδρή, ο  Στηβ Μηλάτος, υποστήριξε ότι όλα είχαν τη συναίνεση της 21χρονης και δεν την εξανάγκασε σε οποιαδήποτε πράξη χωρίς τη θέληση της.