Ρόδος: Πήγε να καταγγείλει τη γειτόνισσα για επεισόδιο σε σίτιση αδεσπότων στην αυλή της και έλαβε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Η εμμονή του ζευγαριού να σιτίζει αδέσποτες γάτες στην αυλή της, προκάλεσαν επεισόδιο και κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα με πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Κάτοικος της Ιαλυσού Ρόδου ήταν σε συνεχή αντιπαράθεση με γειτόνισσα καθώς η ίδια και ο σύζυγός της σίτιζαν στην αυλή της αδέσποτες γάτες. Οπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», την περασμένη Κυριακή (22/11-14.00) φέρεται η ιδιοκτήτρια του διπλανού διαμερίσματος να εξυβρίζει με προσβολές, την ίδια, το σύζυγο και το παιδί του, όπως η ίδια υποστηρίζει,  για τροφή που βάζει ο σύζυγός της στις αδέσποτες γάτες. Σύμφωνα με την καταγγελία φέρεται να τους κατηγορεί ότι το αυτοκίνητό της φέρει γρατζουνιές από τα αδέσποτα ζώα και τους απέδιδε ευθύνη.

Με αφορμή το επεισόδιο, αποφάσισε να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για να της υποβάλει μήνυση. Αν και σκέφτηκε να στείλει μήνυμα στο 13033, ώστε να λάβει αιτιολογημένη μετακίνηση, δεν βρήκε ωστόσο “αιτιολόγηση” και πήγε πεζή στο Α.Τ Ιαλυσού, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της, όπου είχε ήδη μεταβεί και η γειτόνισσά της, για τον ίδιο λόγο.

Ο Αξιωματικος υπηρεσίας κράτησε και τις δυο γυναίκες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μηνύσεων, ενώ προηγουμένως ζήτησε να του επιδείξουν το SMS για την μετακίνηση.

Η γυναίκα χωρίς εξουσιοδότηση,  έλαβε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, ύψους €300.