Ρόδος: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση 8χρονης για να την πάρει €500 οικογένεια

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 8χρονης με νοητική υστέρηση στη Ρόδο, με την τοξικοεξαρτημένη θεία της ανήλικης να έχει ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις της

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η θεία της 8χρονης, ομολόγησε ότι έκανε η ίδια προέβη στην ψευδή  οπως αποκαλύφθηκε καταγγελία, ενώ στην υπόθεση προκύπτει εμπλοκή και για τον παππούς της ανήλικης. Με αυτή την εξέλιξη, εντός της ημέρας, αναμένεται εκδοθεί ένταλμα σύλληψής της. Προηγουμένως, η θεία της 8χρονης με νοητική υστέρηση έπεισε τη μητέρα της, ότι η κόρη της κακοποιήθηκε. Προκειμένου να αποσιωπηθεί η υπόθεση, ζήτησε από τη μητέρα της 8χρονης να καταβάλλει σε μία φίλη της το ποσό των #€200.

Κατά την προανακριτική έρευνα, προκέκυψε από την ιατροδικαστική και τη γυναικολογική εξέταση, ότι η 8χρονης δε βιάστηκε (σ.σ δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σεξουαλική ικανοποίηση) και οι έρευνα των Αστυνομικών επικεντρώθηκε στο να διαπιστωθεί πως υπέστη ρήξη ο παρθενικός υμένας. Η 8χρονης είχε περιγράψει στην κατάθεσή της, παρουσία παιδοψυχολόγου ότι ότι είχε συμβεί είχε ως όργανο κάποιο αντικείμενο το οποίο περιέγραψε σε σχήμα «μαχαιριού». Από τις καταθέσεις των συγγενών, της μητέρας, των παππούδων και του συντρόφου της μητέρας, δεν υπέρχαν σαφείς απαντήσεις για το όσα είχαν προηγηθεί.

Από τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η ανήλικη, ιατροδικαστική και γυναικολογική, καθώς επίσης τον μικροβιολογικό έλεγχο και καλλιέργεια, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το κορίτσι, είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (σ.σ πιθανολογείται βαριά ουρολοίμωξη), που προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει. Όταν η ανήλικη άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα για πόνο η μητέρα, η οποία επίσης έχει μειωμένη αντίληψη, αποτύπωσε σε φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και την απέστειλε σε συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού.

Η θεία της ανήλικης, η οποία αντιμετωπίζει θέματα ως τοξικοεξαρτημένη, για να αποσπάσει χρήματα από την μητέρα και τον παππού της 8χρονης, προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα και στη συνέχεια έπεισε την μητέρα ότι η κόρη της είχε υποστεί κακοποίηση, με πρόσχημα ότι είχε ενημερωθεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου δούλευε φίλη της, και  έναντι ποσού #€200 θα μπορούσε να «συγκαλύψει» την υπόθεση. Η μητέρα της είπε ότι δεν είχε τα χρήματα γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε και πλήρωσε το ποσό, για να μην προχωρήσει η καταγγελία. Ενώ στη συνέχεια, φέρεται να ζήτησε €500 για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος του παππού, τον οποίο ψευδώς ενέπλεξαν, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί, θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.