ΡΟΔΟΣ: Νεκρή 67χρονη, με τραύμα στο κεφάλι, για ..μια τηλεόραση.

Νεκρή εντόπισε η εγγονή της, 67χρονη στο σπίτι της την περιοχή Ασγούρου της Ρόδου.

Η σορός της 67χρονης έφερε τραύμα στο κεφάλι, συνέπεια του οποίου επήλθε ο θάνατος σύμφωνα με τη νεκροψια, ωστόσο η νεκροτομη θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου της. Από τα στοιχεία της νεκροψίας και την αυτοψία στο χώρο ο θάνατος της 67χρονης ειναι πιθανόν να οφείλεται σε κάταγμα κρανίου, από ισχυρό πλήγμα στο μέτωπο. Η σορος της γυναίκας βρέθηκε πεσμένη στο δάπεδο του υπνοδωματίου, δίπλα από το κρεβάτι της, σκεπασμένη με κουβέρτα στο σώμα και καλυμμένο με μαξιλάρι το πρόσωπο. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα πιθανότατα από σφυρί, στο πρόσωπο και το μέτωπο.
Πρόκειται για την 67χρονη Ουρανία Γερόλυμου, η οποία ζούσε μόνη της, στο σπίτι που την εντόπισε η εγγονή της, λίγο μετά τις 09.00 (04/11) το πρωί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο παράθυρο του μπάνιου, ενώ της κουζίνας ήταν ανοικτό. Η ντουλάπα του υπνοδωματίου έφερε ίχνη έρευνας, ωστόσο ο δράστης ή οι δράστες δεν εχει πεοκυψει να έχουν αφαιρέσει αντικείμενα. Το μόνοαντικείμενο που δήλωσαν οι συγγενείς της 67χρονης να λείπει ήταν η τηλεόραση που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο.
Κλιμακιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναμένεται να μεταβεί στο νησί.

Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Ρόδου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport