Ρόδος: Γιάννης Μάγκος “Ηταν ένα ατυχές συμβάν ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου”

Οι εξηγήσεις του bodybuilder Γιάννη Μάγκου μετά την έκταση που έχει λάβει το επεισόδιο στους οποίους επιτέθηκε σε έλεγχο στην περιοχή της Ρόδου

«Ήταν ένα ατυχές συμβάν.. Δεν αντιλήφθηκα το σκοπό του ελέγχου των Αστυνομικών και έγινε μία παρεξήγηση ..  ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου… ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους Αστυνομικούς… δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση, γιατί έχουν δοθεί οι κατάλληλες εξηγήσεις.. », υποστηρίζει ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος, για το επεισόδιο με τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε επιχείρηση που βρισκόταν σε λειτουργία κατά παράβαση των διατάξεων την τρίτη ημέρα εφαρμογής τους μέτρου στις 14 Μαρτίου .

Το βίντεο αναρτήθηκε την Πέμπτη (23/04) στο youtube, με τον Τίτλο «Bodybuilder εναντίον Αστυνομικών» . Στο βιντεοληπτικό υλικό, έχει καταγραφεί στη Ρόδο, στις 14 Μαρτίου, τρίτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, είχε προηγηθεί καταγγελία για λειτουργία επιχείρησης κατά παράβαση των διατάξεων . Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ της ΔΑ Ρόδου, μετέβησαν για έλεγχο και συστάσεις στην επιχείρηση , στην οποία βρισκόταν και ο Bodybuilder Γιάννης Μαγκος και δέχθηκαν επίθεση και προκλήσεις σε βάρος τους, με τον πρωταθλητής του Bodybuilding να  απωθεί τους Αστυνομικούς ενώ τους απευθύνει το λόγο σε έντονο ύφος με ύβρεις.