Ρίο: Τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση- Απέσπασε το όπλο Αστυνομικού τον απείλησε και αυτοπυροβολήθηκε

Ο νεαρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατάφερε να αποσπάσει το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού,  τον απείλησε και ενήργησε πυρά αυτοτραυματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, 23άχρονος για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους του, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα (29/04) από Αστυνομικούς ελαφρά τραυματισμένος λίγο έξω από την πόλη της Πάτρας.

Οι Αστυνομικοί μετέφεραν το νεαρό στο Νοσοκομείο του Ριο για εξέταση και ψυχιατρική αξιόλογηση. Ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπροστά σε γιατρούς, νοσηλευτές και πολίτες, το άτομο κατάφερε να αποσπάσει το όπλο από τον Ασυνομικό του Ά ΑΤ Πατρών, τον απείλησε με το όπλο του και πριν προλάβει ο ένστολος να αντιδράσει, ο νεαρός άνδρας το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοτραυματίσθηκε.

Όσοι βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ενέργεια του νεαρού. Σύμφωνα με πληροφορίες απο πηγές του Νοσοκομείου,  ο 23άχρονος νοσηλεύεται κλινικά νεκρός.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα.