Ρίο: Έκλεψαν τον εξοπλισμό του σκοπευτήτη Β.Κακοσαίου στο Ολυμπιακό Χωριό

“Χάθηκε” ο εξοπλισμός του σκοπευτή μελους της Παραολυμπιακής αποστολής Βαγγέλη Κακοσαίου, ενώ πιθανολογείται ότι έχει κλαπεί, από την είσοδό του στο παραολυμπιακό χωριό και μέχρι να φτάσει στα σπίτια.

kakosaios-vaggelis-rio2016-klopi-1440x564_cΜόνο λίγες ώρες έχει η ελληνική αποστολή σκοποβολής στο Ρίο και τα σοβαρά προβλήματα ασφάλειας δεν άργησαν να φανούν.

Χάθηκε από προσώπου γης ο εξοπλισμός του σκοπευτή Βαγγέλη Κακοσαίου. Πιθανολογείται ότι έχει κλαπεί, αφότου έφτασε στην είσοδο του παραολυμπιακού χωριού και μέχρι να φτάσει στα σπίτια, ο εξοπλισμός είχε κάνει φτερά. Η αποστολή έψαξε παντού χωρίς αποτέλεσμα με τους υπεύθυνους να κάνουν λόγο για πολλές κλοπές και να δίνουν εντολή προς τους φιλοξενούμενους αθλητές να μην αφήνουν ούτε τα μπλουζάκια τους στην ντουλάπα!
Παρά το μεγάλο και ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι των 50 ολόκληρων ωρών μέχρι τον τελικό προορισμό, η ελληνική αποστολή σκοποβολής έχει να ασχοληθεί με σοβαρά ζητήματα, καθώς τώρα στις ‘υποχρεώσεις’ της έχει την αναζήτηση του χαμένου εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει το τελικό προορισμό, η ελληνική αποστολή σκοποβολής έχει να ασχοληθεί με σοβαρά ζητήματα, καθώς τώρα στις ‘υποχρεώσεις’ της έχει την αναζήτηση του χαμένου εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει το αγωνιστικό αμαξίδιο με πατέντα και τη βαλίτσα με το σκοπευτικό σακάκι, τα βλήματα και άλλα χρήσιμα εξαρτήματα.
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα..
_____
*shooters.gr