Ρέθυμνο: Ζωνιανός ανεμβολίαστος που δεν του επετράπη είσοδος σε μαγαζί.. τα “‘σπασε”

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε ανεμβολίαστος Ζωνιανός, ο οποίος ήθελε να εισέλθει σε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Ρεθύμνου, με το προσωπικό να του δείχνει την έξοδο και αφού προκάλεσε φθορές, προσέκρουσε με το αγροτικό του στην πρόσοψη του μαγαζιού

Το βράδυ του Σαββάτου (30/10), ο νεαρός απο τα Ζωνιανά επέλεξε να διασκεδάσει σε μαγαζί του Ρεθύμνου και βρισκόταν σε αναμονή για τον έλεγχο των πιστοποιητικών εξωτερικά του cafe bar. Η πολιτική της επιχείρησης καθώς είναι κλειστός ο χώρος, επέτρεπε την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους, και δεν τον άφησαν να μπει στο μαγαζί.
Εκτός εαυτού ο νεαρός κρητικός άρχισε να προκαλεί φθορές εξωτερικά της επιχείρησης ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αγροτικό του όχημα και άρχισε να προσκρούσει στην πρόσοψη της επιχείρησης.

Στην ένταση που ακολούθησε, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ο νεαρός Ζωνιανός αποχώρησε, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Το προσωπικό της επιχείρησης και θαμώνες γειτονικών μαγαζιών ενημέρωσαν την αστυνομία και ΤΑΕ μετέβησαν άμεσα στην περιοχή. Σε καταδίωξη ο “αψύς” κρητικός, εντοπίσθηκε και προσήχθη στο Τμήμα. Καθώς δεν υποβλήθηκε μήνυση, αποχώρησε ενώ διαβεβαίωσε τον καταστηματάρχη πως θα πληρώσει τις ζημιές.