Ρέντης: Εκατοντάδες προσαγωγές για τον εντοπισμό του δράστη τραυματισμού του Αστυνομικού της ΥΑΤ

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός της ΥΑΤ με την ολοκλήρωση του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας

Με χαμηλό κορεσμό οξυγόνου, και πίεση σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ, ο οποίος τραυματίσθηκε στα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη.

Συμφωνα με ενημέρωση του Nantiareport.gr, η κατάσταση του τραυματία Υπαρχιφύλακα σταθεροποιήθηκε, ωστόσο είχε χάσει αρκετό αίμα παρά το διπλο τουρνικέ που τοποθέτησαν οι συνάδελφοί του, στο σημείο του τραυματισμού του. Ο τραυματισμός του αστυνομικού ειναι τόσο σοβαρός καθως όπως σημειώνεται η ναυτική φωτοβολίδα δε σβήνει με νερό ειτε με πυροσβεστικό υλικό και λογω της εισόδου στο κάτω άκρο δεν θα μπορούσε να αφαιρεθεί με το τραυματισμό να επιβαρύνεται.

Ο ένστολος της ΥΑΤ βρίσκεται στο χειρουργείο και εξειδικευμένοι χειρουργοί επιλαμβανονται μικροεπεμβατικα στο πόδι ώστε ο τραυματισμός του να μην του αφήσει μόνιμη βλάβη καθώς διαγνώστηκε με ρήξη της αριστερής μηριαίας αρτηρίας στο πόδι.

Στο σημείο των επεισοδίων, από τις δυνάμεις που μετέβησαν σε συνδρομή, έχουν μέχρι αυτή τη στιγμή (08/12-00.00) προβεί σε περισσότερες από 400 προσαγωγές προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες στα επεισόδια και τον χρήστη της ναυτικής φωτοβολίδας που έπληξε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ.

Πρόκειται για οργανωμένους οι οποιοι μεταφέρονται με κλούβες στην ΓΑΔΑ όπου θα ακολουθήσει εξακρίβωση στοιχείων τους. Παράλληλα, από κάμερες κάμερες οι Αρχές αναζητούν υλικο κατα τη στιγμή τραυματισμού του αστυνομικού και τις θέσεις των παρευριασκόμενων στο χώρο ώστε να καταλήξουν στο δράστη της τυφλης επίθεσης. Νωρίτερα επετράπη η έξοδος από τον αγωνιστικό χώρο γυναικοπαιδων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.