Ρέντη: Ρομά σταμάτησε Πακιστανό στη μέση του δρόμου, τον θώπευσε στα απόκρυφά του και ομόφυλοί της, τον λήστεψαν

Δέχθηκε στη μέση του δρόμου, αιφνιδιαστική εκδήλωση ερωτικής επιθυμίας από άγνωστη Ρομά, τον παρέσυρε σε απόμερο δρόμο και άρχισε να τον θωπεύει στα απόκρυφά του, όταν δύο ομόφυλοί της εμφανίστηκαν και τον λήστεψαν

Στο ΤΑ Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, μετέβη 49χρονος Πακιστανός και κατήγγειλε με πρόσχημα αιφνιδιαστικής εκδήλωσης ερωτικής επιθυμίας άγνωστη Ρομά, τον παρέσυρε και τον λήστεψε. Σύμφνωα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, φέρεται ο  Πακιστανός, να κατέθεσε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας, ότι διερχόμενος (04/04-16.00) από τη Λεωφόρο Φλέμινγκ στου Ρέντη, σταμάτησε μπροστά του ένα κόκκινο όχημα παλαιού τύπου με επιβαίνοντες δύο άνδρες και μια γυναίκα Ρομά. Όπως ισχυρίστηκε, η Ρομά, αποβιβάστηκε και τον αιφνιδίασε καθώς άρχισε να τον θωπεύει στα απόκρυφά του, με τον ίδιοι να ανταποκρίνεται θετικά και την ακολούθησε σε απόμερο στενό όπου συνέχισε να ερωτοτροπεί ενώ τον θώπευε, και τον ίδιο να έχει έξαψη επιθυμίας.
Ωστόσο, σε ελάχιστα λεπτά, εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο άνδρες Ρομά, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν, με τη Ρομά να τον ψάχνει και να του αφαιρεί κινητό, πορτοφόλι- με μικρό χρηματικό ποσό – και τα έγγραφα που κατείχε. Στη συνέχεια οι Ρομά επιβιβάστηκαν στο όχημά τους, και αποχώρησαν από το σημείο.