Στο έργο κατάσβεσης αστικής πυρκαγιάς σε επαγγελματικό χώρο (αποθήκη ξυλείας) επιχειρούν έξοδοι του Πυροσβεστικού Σώματος
[Update.22/01-00.22] Πλήρης κατάσβεση χωρίς ενεργό μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/01-20.00) στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Αναγγελία για εκδήλωση πυρκαγιάς ((21/01-20.00) σε επαγγελματικό χώρο (σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αποθήκη με ξυλεία), επί της οδού Κοντονή, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο υπάρχει αναφορά για φιάλες αερίου. Για λόγους ασφαλείας η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας περιμετρικά στους δρόμους που οδηγούν στο κτήριο, από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Κλειστή θα παραμείνει η οδός αδελφών Γιαννίδη από το ύψος της Πειραιώς και η οδός Κοντονή από το ύψος της Μοσχονησίων.
Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν 20Πυροσβέτες με έξι βυτιοφόρα οχήματα καθώς επίσης συνδρομή από το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα του ΠΣ.
Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική, λόγω των καιόμενων υλικών.