Ραφήνα: Συνελήφθη δραπέτης ισοβίτης δολοφόνος Αστυνομικών, σε επιχείρηση της ΕΚΑΜ

Δολοφόνησε δύο Αστυνομικούς σε συμπλοκή, πυροβόλησε σε συναλλαγή ναρκωτικών τοξικομανή στο Νέο Ηράκλειο, και λάμβανε άδειες. Στην τελευταία άδεια (2015)  κηρύχθηκε δραπέτης καθώς δεν επέστρεψε.

wp-1459429004467.jpg

Σε μονοκατοικία στη Ραφήνα εντόπισαν (29/11-05.30) τη φυσικη παρουσία του 50άχρονου ισοβίτη, δραπέτη φυλακών, Αντώνη Καραμολέγκου και προχώρησαν σε επιχείρηση για τη σύλληψη του με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ.

Οι Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ με σκάλες πέρασαν στην αυλή της αναμενόμενης μονοκατοικίας, και εισήλθαν από την μπαλκονόπορτα

Ο Αντώνης Καραμολέγκος, το 1990 δολοφόνησε δύο Αστυνομικούς, έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και κατηγορείται για ένοπλη επίθεση- πυροβόλησε κατά τη διάρκεια συναλλαγής ναρκωτικών (30/06 2016)- τοξικομανή μεσα στο όχημά του στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας ειχε εκδοθεί σε βάρος του ενταλμα συλληψης. Καταδικαστηκε σε ισόβια ωστοσο λαμβανε άδειες.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ_ΕΛΑΣ__ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ_ΙΣΟΒΙΤΗΣ

Τον περασμενο Μάρτιο (2015) είχε παραβιάσει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και τα τελευταία δύο χρόνια είχε κηρυχθεί δραπέτης και αναζητούνταν.

Συνελήφθη το 2011 καθώς είχε παραβιάσει άλλη άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές.

Οι Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ με σκάλες πέρασαν στην αυλή της αναμενόμενης μονοκατοικίας, και εισήλθαν από την μπαλκονόπορτα. Ο 50άχρονος χωρίς να αντιδράσει – δίπλα του είχε όπλα- συνελήφθη καθώς και 46άχρονη, επίσης εμπλεκόμενη ως κατηγορούμενη στη συμπλοκή με τον τοξικομανή στο Νέο Ηράκλειο.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα προς εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του ο Αντώνης Καραμολέγκος και για υπόθαλψη η 46άχρονη γυναίκα.