Πυροβόλησε το Δικαστικό Επιμελητή, κατά την επίδοση εξωδίκου ο Στέφανος Χίος

Δικαστικό επιμελητή, σε επίδοση εξωδίκου, πυροβόλησε ο Δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές ο Δικαστικός Επιμελητής Αριστείδης Ραυτόπουλος μετέβη στην έδρα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ (04/04-16.10), του εκδότη Στέφανου Χίου, στην οδό Δοϊράνης στην Καλλιθέα ώστε να επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση (για παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδος) της Αλβανίδας Υπουργού Άμυνας, Μίμι Κοντέλι, προς τον εκδότη της έκδοσης Γιώργιο Γκασιάμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του Nantiareport.gr, ο Εκδότης και Δημοσιογράφος παρουσιάστηκε στην εξώπορτα των γραφείων της Εφημερίδας, στο δεύτερο όροφο κτιρίου. Όπως υποστηρίζει στην καταγγελία του ο Δικαστικός Επιμελητής,  στη δήλωσή του για την παρουσία του στην έδρα της Εφημερίδας, ο Δημοσιογράφος τον εξύβρισε και τον πυροβόλησε με κατωφερή πορεία βολής- κάτω και δεξιά – σε μικρή απόσταση από τα πόδια του. Η βολίδα εποστρακίστηκε στο μάρμαρο και το κάγκελο του κοινόχρηστου διαδρόμου, και η πορεία της κατέληξε στο χαλάκι της εισόδου, όπου και παρελήφθη από τους Αστυνομικούς καθώς  και κάλυκας των εννέα χιλιοστών.

Ο Εκδότης και Δημοσιογράφος μετά την ένοπλη επίθεση, κατά του Δικαστικού Επιμελητή διέφυγε και αναζητείται .

Άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια και δόθηκαν αναζητήσεις για τον Εκδότη, ο οποιος φέρει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής με ανανέωση τον περασμένο Φεβρουάριο (2018) από το ΥΚΑ3ο/ΔΑΑ και σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, πρόκειται να επαναξιολογηθεί.