«Πυρήνες Άμεσης Δράσης-Οργάνωση Αναρχική Δράση»: Σε ανάληψη Ευθύνης, απειλούν Αστυνομικούς- «Γνωρίζουμε τα σπίτια σας»

Με κείμενο σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι “Πυρήνες Άμεσης Δράσης- Οργάνωση Αναρχική Δράση” ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρηστικές επιθέσεις στην Θεσσαλονίκη στις οικίες του πρώην προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και υποψήφιας Βουλευτή

«Γνωρίζουμε και εμείς τα πάντα για σας. Τα σπίτια σας, τα γραφεία σας, τα αυτοκίνητα και τις περιουσίες σας. Καταγράφουμε τις γεμάτες αν-ασφάλεια κινήσεις σας. Τα ήσυχα βράδια σας, τα πρωϊνά δρομολόγια προς την εργασία σας και πίσω, τις κυριακάτικες βόλτες με την οικογένεια σας. Και αν δε μας χώριζε αυτό το τεράστιο χαρακτηριστικό που ονομάζεται επαναστατική ηθική-μια άβυσσος ποιοτικών συναισθήσεων και ηθικού βάρους, θα σας είχαμε στερήσει κάθε όμορφη στιγμή που απολαμβάνετε. Όμως ο δικός μας πόλεμος έχει συγκροτημένη στόχευση και κατεύθυνση προς την ενδοχώρα της αθλιότητας. Το αίμα των συντρόφων μας αξίζει όσο ο κόσμος όλος. Αν λοιπόν στάξει αίμα, θα πλημμυρήσει ο κόσμος όλος», αναφέρουν σε απόσπασμα του κειμένου ανάληψης ευθύνης οι “τρομολάγνοι”.

Στο ίδιο κείμενο, η αναρχική συλλογικότητα, ανέλαβε την ευθύνη για δύο ακόμα επιθέσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην οικία του τέως αρεοπαγίτη πρώην Προέδρου Εφετών (02/03) και στην οικία της υποψήφιας βουλευτή με τη ΝΔ (03/03) και αποδίδουν τις τρομοκρατικές τους δράσεις ως “αλληλεγγύη” στο δολοφόνο τρομοκράτης της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.