Πύργος: Προσαγωγές για τις απρόκλητες επιθέσεις και παρενόχληση του Θύμιου Μπουγά- Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του

Με τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο, να συνεχίζονται, η Ασφάλεια προχώρησε σε δύο προσαγωγές νεαρών οι οποίοι εξετάζονται για τις επιθέσεις και παρενόχλησή του

Η Ασφάλεια Πύργου ταυτοποίησε και προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (15/05) σε προσαγωγές δύο νεαρών οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα εκφοβισμού σε βάρος του 39χρονου Θύμιου Μπουγά. Οι Αρχές ανέλυσαν το βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο καταγράφεται η δράση των νεαρών ενώ ένας άνδρας, διακρίνεται να απορρίπτει βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του της μονοκατοικίας του. Στο βίντεο διακρίνονται επισης όλα τα άτομα, αλλά και οι αριθμοί κυκλοφορίας των τροχοφόρων στα οποία επέβαιναν κατα την παρενόχλησητου 39χρονου.

Η παρέα των νεαρών είχε εντοπίσει το Θύμιο Μπουγά έξω από το σπίτι του, και άρχισαν να τον παρενοχλούν. Σε προσπάθεια να αμυνθεί με ένα μπαστούνι επιχείρησε να τους απωθήσει,  ενώ τον κατέγραφαν σε βίντεο το οποίο ανήρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα και τον παρουσίαζαν με ψευδείς αναφορές ως “μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους επιτεθεί”.

Την Πρωτομαγιά, ο Θύμιος Μπουγάς κατήγγειλε τις σε βάρος τους επιθέσεις και παρενόχληση στο τοπικό Τμήμα ενώ τρεις ημέρες αργότερα (04/05) οπότε και ανήρτησαν στο διαδίκτυο το βιντεολητικό υλικό της παράνομης καταγραφής με τους ψευδείς ισχυρισμούς της παρέας των νεαρών, μετέβη για δεύτερη φορά στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας βοήθεια, καθώς όπως κατήγγειλε, οι δράστες του πετούσαν πέτρες. Έκτοτε ο Θύμιος Μπουγάς εγκατέλειψε το χωριό του και αναζητείται από τις Αρχές καθώς εκφράζεται ανησυχία για την ακεραιότητά του.