Πτώση με αλεξίπτωτο Κρητικού Καταδρομέα να τραγουδάει το εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”

Κρητικός Αλεξιπτωτιστής, κατά την αιώρησής του, τραγουδάει το στρατιωτικό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”, μέχρι την προσγείωση στο έδαφος.

https://m.facebook.com/papaandreas.kefalogiannisc?lst=763732225%3A100000658201134%3A1552679086&fref=nf&pn_ref=story#

Σύμφωνα με τον παπα Ανδρέα Κεφαλογιάννη, ο οποίος κοινοποίησε δημόσια το σχετικό βίντεο, ο νεαρός Καταδρομέας, κατάγεται από την Κρήτη.

Είναι φορές που όλα όσα νιώθει ο άνθρωπος μέσα στην ψυχή του, ορίζουν και τη στάση ζωής του. Στην περίπτωση του Καταδρομέα Μπούχλη, η καρδιά του, η ψυχή του, η θέληση του και οι αρχές του, υπαγορεύουν την πράξη αγάπης, μήνυμα παράλληλα προς τους Μακεδόνες αδερφούς μας, ότι δεν κάνουμε πίσω, δεν τους αρνούμαστε, δεν λέμε όχι στην ιστορία μας κυρίαρχα όμως, ουδείς Έλληνας είναι μόνος του. 

Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι άνθρωποι, όπως μπορώ και διακρίνω με τη βοήθεια και του ράσου μου, του σχήματος μου του ορθόδοξου, μπορεί να δίνουν την αίσθηση ότι αποπροσανατολίζονται λόγω της εποχής, αποδεικνύπουν όμως κάθε μέρα πως έχουν υψηλό κριτήριο και ηθικό. Να είσαι καλά γιε μου, καλές πορείες, να είσαι πάντα διαθέσιμος για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της.
παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης

______________

* onalert.gr