Ψυρρή: Σεσημασμένος για κλοπές σε αυτοκίνητα, συνελήφθη για .. 18φορά

Σεσημασμένο για ναρκωτικά και κλοπές, επιχείρησε να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα στην περιοχή του Ψυρρή, και συνελήφθη από τη ΔΙΑΣ

Σταθμευμένο όχημα στην οδό Αριστοφάνους στου Ψυρρή, “έσπασε” σεσημασμένος τοξικοεξαρτημένος κακοποιός και επιχείρησε διάρρηξη για να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Κατά την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος δράστης σε προγενέστερο χρόνο, είχε διαρρήξει και το ενοικιαζόμενο όχημα Γάλλων, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει στην περιοχή του Ψυρρή, και τους είχε αφαιρέσει τις αποσκευές τους. Οι Γάλλοι τουρίστες ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές, ενώ έδωσαν περιγραφή του δράστη.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών, σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν το δράστη, σκυμμένο στην πόρτα του οδηγού στο ύψος της κλειδαριάς του σταθμευμένου οχήματος στην οδό Αριστοφάνους στου Ψυρρή, σε απόπειρα διάρρηξης. Όταν οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το μέρος του, επιχείρησε να διαφύγει προς το εμπορικό κέντρο του Ψυρρή, ωστόσο ακινητοποιήθηκε από το πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ. και προχώρησαν στην προσαγωγή του στο ΤΑ Ομονοίας.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, προέκυψε ότι είχε άλλες 18(!) συλλήψεις στο Ποινικό του Μητρώο για κλοπές ενώ είναι χαρακτηρισμένος ως τοξικοεξαρτημένο άτομο. Στην κατοχή του κατασχέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι με ενσωματωμένο θραύστη τζαμιού στο πίσω μέρος και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατείχε και τα κλοπιμαία από τις αποσκευές των Γάλλων τουριστών.

Με την ποινική δικογραφίας σε βάρος του, για κλοπή και απόπειρα κλοπής καθώς επίσης παράβαση του Νόμο περί όπλων, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.