“Ψυχραιμία, αυτoσυγκράτηση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, επέδειξε ο σκοπός Πύλης, δεδομένου των συνθηκών”

Με αφορμή την απόδραση των επικίνδυνων Αλβανων κακοποιών, και τη στάση των Αστυνομικών που βρέθηκαν απέναντι τους, σχόλιο του Προέδρου ΕΑΣΥ Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής*.

“Ψυχραιμία, αυτoσυγκράτηση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, στοιχεία που χαρακτηριζουν τον επαγγελματία, στοιχεία που επέδειξε ο σκοπός Πύλης, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή, με μια ΟΜΗΡΊΑ από ενόπλους δραπέτες και απειλή κατά της ζωής της ομήρου αλλά και του ίδιου του σκοπού, ο τελευταίος ενήργησε έτσι όπως έπρεπε και επέβαλλε η κατάσταση χωρίς να υπάρξουν απώλειες σε ανθρώπινη ζωή.

Ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι και συνδικαλιστής και μέλος του ΔΣ. Γι’αυτό είμαστε δίπλα υπερήφανοι γιαυτόν. Συγχαρητήρια για την όλη διαχείριση της κατάστασης!!!!!!!!
Οσον αφορά τις ελλειψεις σε υλικοτεχνικο εξοπλισμο, συστήματα επικοινωνίας κτλ τα έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Όπως επίσης η ΕΝΊΣΧΥΣΗ σε Ανθρωπινο δυναμικό ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ αλλά και της Διευθυνσης μετάγωγων ΕΙΝΑΙ επιτακτική και επιβεβλημένη.
Δεν χρειάζεται να θρηνησουμε ανθρώπινες ζωές, ζωές Αστυνομικών και πολιτών για να πράξουμε τα αυτονόητα!!!!!!!!!!”, επεσήμανε ο *Θωμάς Μπόζιαρης.