Ψυχολόγος του 401ΓΣΝ: “Είμαστε όλοι μαζί με τους κατοίκους του Ασπροπύργου” για την επίθεση με μολώτοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών (φωτο)

Το σχόλιο γιατρού- ψυχολόγου σε δημοσίευση ειδησεογραφικού ιστότοπου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την αντίδραση των ενστόλων,  και Αστυνομικός μας απέστειλε το σχόλιό του

Μετά το νοσηλευτή  του Διαγνωστικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, ένας ακόμα γιατρός αυτή τη φορά,  και ψυχολόγος ο οποίος ιδιοτεύει ενω ασκείται καθήκοντα του στο 401ΓΣΝ, έρχεται να προσβάλλει τους Αστυνομικούς να να δηλώσει τη στήριξή του σε ταραξίες “αρνητές της μάσκας” Ρομά και ομογενείς από τη Ρωσία, οι οποίοι επιτέθηκαν με μολώτοφ και πέτρες στους Αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο (25/12)

Αστυνομικός αναγνώστης του NantiaReport.gr,  σχολίασε ιδιαίτερα ενοχλημένος καθώς το σχόλιο προέρχεται από γιατρό- ψυχολόγο με θέση στο 401ΓΣΝ. «Αυτόν τον πληρώνει το Ελληνικό Κράτος. Αυτός ο “ψυχολόγος” που είναι εμπαθέστατος κατά των αστυνομικών, θα μας εξετάσει -πιθανόν – στο 401ΓΣ Νοσοκομείο.
Ή ίσως και να είναι σε καμιά επιτροπή και να κρίνει σε ψυχοτεχνικά ποιοι θα εισαχθούν σε Σχολές. Να τους χαίρεται ο Στρατός, τιμάνε το Εθνόσημο», καταλήγει ο αναγνώστης του NantiaReport.gr.

Το ανησυχητικό φαινόμενο υγειονομικών οι οποίοι έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, λαμβάνει διαστάσεις καθώς οι ιδεοληψίες τους, εκφράζονται και δημόσια. Και το ερώτημα το οποίο τίθεται, πώς μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ο ψυχολόγος και ο “αλληλέγγυος” νοσηλευτής της Θεσσαλονίκης, όταν οι απόψεις τους για μία μεγάλη κοινωνική ομάδα,  όπως είναι η αστυνομική οικογένεια και τα μέλη των οικογενειών τους, είναι μεταφορά των περιθωριακών ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου;..

NantiaReport.gr Η περίπτωση του ψυχολόγος ενδεικτικά θα μπορούσε να χρίζει.. ψυχιάτρου!