Ψυχικό: Καταδρομική μελων του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο

Με αναφορές κατά της Τουρκίας και υπέρ του Κουρδιστάν μέλη του Ρουβίκωνα προχώρησαν σε καταδρομική και απέρριψαν τρικακια στο Τουρκικό Προξενείο

Τα μέλη της αναρχικής κολεκτιβας (13/0) σε καταδρομική κινήθηκαν εξωτερικά του Τουρκικού Προξενείου και απέρριψαν τρικάκια ενω αποχώρησαν πριν στο χώρο μεταβουν πληρώματα της Άμεσης Δράσης. Αμέσως μετά την δράση των μελών της ομάδας προχώρησαν σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα διακίνησης ιδεών του αντιεξουαστικού χώρου. Δεν έγιναν  προσαγωγές.

«…μαίνεται και ένας άλλος πόλεμος, ένας πόλεμος που κρατάει δεκαετίες, και για τον οποίο η καλή μας Δύση δε θα μας πει ποτέ τίποτα, δε θα μας μάθει κανείς ποτέ τίποτα, δε θα χύσει κανένα υποκριτικό δάκρυ. Πρόκειται για τον πόλεμο στο Κουρδιστάν, στη Ροζάβα (Β. Α. Συρία) και κυρίως σήμερα στο Μπασούρ (Β. Ιράκ), όπου βρίσκεται η καρδιά του αντάρτικου, και τη νέα μεγάλης κλίμακας πολεμική επιχείρηση που το φασιστικό τουρκικό κράτος ξεκίνησε στις 17-18 Απριλίου, με την πλήρη υποστήριξη και ένοχη σιωπή της Δύσης και του ΝΑΤΟ, αλλά και του ιρακινού κράτους και του καθεστώς Μπαρζανί (KDP)» αναφέρουν στο κείμενο ανάληψης ευθύνης.