Προσβολή για τη Θεσσαλονίκη, από κορυφαίο Υπουργό της Κυβέρνησης

Απίστευτη προσβολή για την Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της, από κορυφαίο Υπουργό της Κυβέρνησης

151ff545395460f0cb71e35a827fd7d5_XL

Μόνον θετικά σχόλια για τους καταληψίες του ΑΠΘ δεν επιφύλαξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, κατά τη συνάντηση που είχε με τους βουλευτές της Ν.Δ., από τη Θεσσαλονίκη, που τον επισκέφτηκαν σχετικά με τη συνεχιζόμενη κατάληψη των χώρων του Πανεπιστημίου.
Είναι ενδεικτικό ότι στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο, ο κ. Τόσκας επιλέγει να επιτεθεί στη Ν.Δ. ενώ χαρακτηρίζει το ζήτημα ως ψευδεπίγραφη απεικόνιση της πραγματικότητας στη χώρα. Παράλληλα, θεωρεί ως απολύτως ελεγχόμενη την κατάσταση στους χώρους του ιδρύματος.
«Μπήκαν χωρίς άδεια, έχουν εκδηλώσεις με θέμα το προσφυγικό.
Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Έγιναν αυτά τα περιστατικά εκεί, έγινε αυτή η πορεία και προς το δημαρχείο, είναι καταδικαστέα όλα αυτά, έσπασαν και 2 Η/Υ. Θα προτιμούσα να έχουν πάρει άδεια και να μην γίνει αυτή η ενέργεια» ,
δήλωσε ο κ. Τόσκας, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι «εδώ και 15 μέρες ο κος Μητσοτάκης έχει πει «νόμος και τάξη», καλό σαν σύνθημα αλλά σε αυτόν τον χώρο έχουμε δει πώς εφαρμόζεται η τάξη. Η ΝΔ ήθελε να προκαλέσει ένταση για να ασκήσουμε βία στο πανεπιστήμιο και ακόμα να υπάρξει μια υπερβολική προβολή».
_______
*olathessaloniki.com