“Η πρόσβαση στο γραφείο του Πρωθυπουργού από τη Ρηγίλης, περιορίζει την ορατότητα από τη Β.Σοφίας, όπου σταθμεύουν οι κλούβες της ΕΛ.ΑΣ”

Η δήλωση του Πρωθυπουργού, στη Βουλή, για την κλούβα που δεν εχει δει εξω απο το Γραφείο του, προκάλεσε σχόλια και η απάντηση από τους Αστυνομικούς ήρθε με αριθμούς.

Ήταν η δήλωση του Πρωθυπουργού στη Βουλή, “Εγώ κλούβα των ΜΑΤ δεν έχω έξω από το γραφείο μου”, που προκάλεσε αντιδράσεις από τους Αστυνομικούς που βρίσκονται σε υπηρεσιακή διάθεση εξωτερικά του Μεγάρου Μαξίμου.

“Ενδεχομένως η πρόσβαση στο γραφείο του Πρωθυπουργού από την πλευρά της Ρηγίλης, του περιορίζει την ορατότητα από τη Β.Σοφίας, όπου σταθμεύουν οι κλούβες της ΕΛ.ΑΣ”, επισημαίνουν Αστυνομικοί οι οποίοι διατίθεται σε Μέτρα Τάξης. “Καθημερινά, σε διάθεση μέτρων για την ασφάλεια του Πρωθυπουργού, διατίθενται σχεδόν η δύναμη μιας Περιφερειακής ΑΔ- σχεδόν (250)” σχολιάζουν.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, σε διάταξη Μέτρων της ΓΑΔΑ καθημερινά, εξωτερικά του Μεγάρου Μαξίμου, διαθέτει – 2 διμοιρίες ΥΜΕΤ, ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, πεζή και εποχούμενη της Ασφάλειας. Παράλληλα διατίθενται στην οικία του Πρωθυπουργού στο Αττικό Άλσος, περίπου 80 Αστυνομικοί, ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ και συμβατικά οχήματα  της ΔΑΑ.