Πρόσληψη ιερέα στην ΕΛ.ΑΣ- “Με δύο πτυχία και μεταπτυχιακό έμεινε απ’ έξω γιατί στη συνέντευξη ο πρώτος έλαβε 19 και αυτός 5”!

Η προκήρυξη για πρόσληψη ιερέα στη Θρησκευτική Υπηρεσία της ΕΛΑΣ , είχε δύο ενδιαφερόμενους οι οποίοι υπέβαλλαν τα δικαιολογητικά τους και πέρασαν από συνέντευξη όπως προβλέπεται στους διαγωνισμούς του Δημοσίου

Ωστόσο για μια ακόμη φορά δε θα μπορούσε να μην αποτελέσει έκπληξη η αξιολόγηση που έκρινε τον … παπά (και χωρίς την “αράδα του”) για την Θεολογική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του  bloko.gr, αναγνώστης απέστειλε την αξιολόγηση των δύο ιερέων σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προκήρυξη της θέση ιερέα στη Θρησκευτική Υπηρεσία της ΕΛΑΣ, «Δες για γέλια. Έγινε διαγωνισμός για πρόσληψη παπά στο σώμα. Ο δεύτερος με πτυχιακά και μεταπτυχιακά και δεύτερο πτυχίο έμεινε απέξω γιατί στην συνέντευξη του έβαλαν 5 και στον πρώτο 19», με το συντάκτη να σχολιάζει, «Εμάς δεν μας παραξενεύει, Κάπως έτσι δεν γίνονται όλες οι κρίσεις- αξιολογήσεις στην ΕΛΑΣ;»