Προσδιορίστηκαν και σχηματίσθηκε δικογραφία για τους δράστες της επίθεσης στο Βουλευτή της Χ.Α, Γ.Γερμενή

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τους δράστες της επίθεσης κατά του Βουλευτή της Χρυσης Αυγής Γ. Γερμενή στο Μαρούσι. Σχηματίσθηκε δικογραφία για τρία άτομα, τα οποία αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και ανήκουν στην κατάληψη “Κούβελου”.

Στον προσδιορισμό και την ταυτοποίηση τριων υπόπτων ηλικίας 26-27 ετών άτομα που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό, προχώρησε η ΕΛΑΣ, σε διερεύνηση της επίθεσης στο Βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Γιωργο Γερμενή  (19/11) στο Μαρούσι, σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές, έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ.
Για τουλάχιστον δύο από τους υπόπτους έχουν προκύψει παλαιότερες προσαγωγές τους ύστερα απο ενέργειες, με ορμητήριο την κατάληψη της «Επαυλης Κούβελου» στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει κληθεί και έχει αναγνωρίσει απο βιντεοληπτικό υλικό το οποίο έχει περιέλθει στη διάθεση της ΕΛΑΣ τους δράστες της σε βάρος του επίθεσης.

Οι δράστες της επίθεση κατά του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», ο οποίος συνοδευόταν από τον κουμπάρο του Αστυνομικό συνοδό του Βουλευτή Αντώνη Γρέγου και τη σύζυγό του, τους εντόπισαν ενω έπιναν καφέ. Οργανωμένη ομάδα, τουλάχιστον 15-20 άτομα αναγνώρισαν το Βουλευτή και με χρηση σπρει πιπεριου τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν, με σιδηρολοστό στο κεφάλι.

Αντιεξουσιαστές της «Κατάληψης Επαυλης Κούβελου» ειχαν αναλάβει την επίθεση, με κείμενο το οποίο αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.